vineri, 28 noiembrie 2014

3 dintre cele mai scumpe genti din lume

Louis Vuitton a fost primul designer care a creat genti si a lansat oficial acest trend. Din acel moment o multime de antreprenori si tineri designeri au vazut fara indoiala o oportunitate de a face bani sau pur si simplu de a se afirma intr-o piata in continua crestere. 

Te intrebi de ce este o geanta semna de un designer international atat de scumpa, de ce nu ar fi? Piata produselor de lux a fost creata pentru persoanele care si-l permit si vor sa plateasca suplimentar pentru a avea ceva ce nimeni altcineva nu are. 

Gentile originale sunt scumpe, dar hai sa vedem cu arata cele pe care doar 1% din populatia planetei si le poate permite.

1. The Mouawad's 1001 Nights Diamond Purse - 3.8 millioane de dolari
Aceasta geanta a fost certificata de catre Guinness ca fiind cea mai scumpa geanta din lume, pretul de 3,8 milioane de dolari este justificat prin cele 4517 de diamante si prin forma speciala lucrata in aur de 18 kt de catre 10 maestri artizani.

2. The Hermes Birkin bag creata de catre designer-ul de origine japoneza Ginza Tanaka - 1.9 millioane de dolari
Geanta Hermes a fost vanduta in anul 2008 pentru pretul de 1,9 milioane de dolari. Aceasta geanta este realizata din platina si are peste 2000 de diamante care pot fi scoase si purtate sub forma de bratara sau colier. 

3. The Chanel "Diamond Forever" Classic Handbag - 261,000 de dolari
Geanta "Diamond Forever" creata de catre casa Chanel a fost vanduta pentru pretul de 261.000 de dolari. Modelul gentii este clasic avand 334 de diamante si detalii lucrate din aur alb de 18 kt.  
Aceasta geanta a fost realizata in serie limitata si mai exista doar 13 la nivel mondial.

Ai fi dispusa sa platesti atat de multi bani pentru o geanta? Merita investitia sau este doar un moft?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu