marți, 5 august 2014

Alege geanta perfecta pentru ziua nuntii

Confort? Eleganta? Spatiu? Conteaza ce este important pentru tine mai ales cand vorbim despre alegerea unei genti, citeste cateva sfaturi pentru a te hotari mai usor.

#1. Confortul conteaza. Daca te simti ciudat cu geanta pe umar sau obosesti dupa ce o cari o zi intreaga mai bine iti cumperi alta. Asigura-te ca geanta second hand vine cu o curea pentru umar detasabila si ca poti sa o porti asa cum vrei.

#2. Daca esti o femeie careia ii plac lucrurile perfecte atunci trebuie sa cumperi o geanta creata de un designer international, vei fi placut surprinsa de maiestria cu care a fost lucrata.


#3. Alege o gentuta pe care o poti purta si pe mana, in ziua nuntii nu prea poti avea cu tine o geanta imensa.

#4. Geanta este un accesoriu care trebuie sa-ti puna in evidenta intreaga tinuta, poti alege si ceva care sa iasa in evidenta, detalii metalice, pietre pretioase, imprimeuri puternice.


#5. O nunta nu este completa fara perle, aceasta gentuta le are pe toate, probabil asta explica si pretul ei.

#6. Dimensiunea gentii este importanta chiar si in ziua nuntii, ai nevoie de suficient spatiu pentru a pune toate lucrurile pe care le vei folosi in ziua nuntii.

Am incercat sa gasesc genti extraordinare pe care le poti cumpara si din magazinele de la noi, fiecare model este unic in felul lui si trebuie achizitionat in functie de tipul de rochie pe care l-ai ales pentru nunta ta.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu