miercuri, 16 aprilie 2014

Modele de lenjerie intima pentru luna de miere

Dupa toata agitatia si nebunia unei nunti vine si partea buna...luna de miere si o viata impreuna cu minunatul tau sot. 
Daca esti ca mine ai tendita sa te pierzi detalii si sa uiti ca trebuie sa faci si alte lucruri ceva mai importante, de aceea ai mai jos o lista cu tot ce ai nevoie pentru luna de miere, inclusiv cateva modele de lenjerie intima.
1. Bilete de avion - de preferat ar fi sa le cumperi cu cel putin 4 luni inainte de plecare si sa alegi cu grija orele. Nunta se termina in mod normal pe la ora 7 dimineata, incluzand si numaratul banilor, efectuarea platilor si alte detalii. Daca vrei sa mai si dormi cateva ore ar trebui sa iei un avion care pleaca la ora 17-18, evident ca depinde si de locul unde mergeti.


2. Hotelul - puteti rezerva prin intermeniul site-ului oficial al hotelului sau prin intermediari precum booking.com cu cel putin 1 luna inainte. Daca ai rezervat camera prin booking.com poti da un mail si catre receptia hotelului pentru a-i anunta sa veniti si ca sunteti in luna de miere, de obicei va fac un mic cadou. 
O camera costa intre 100 - 150 euro/noapte la care se adauga TVA si taxa de statiune.

3. Acte - daca calatoriti in Uniunea Europeana aveti nevoie doar de buletine valabile pe perioada in care sunteti plecati. Pentru alte continente se aplica reguli diferite de aceea este mai bine sa consultati site-ul ambasadei tarii respective.

4. Lenjerie intima dama - este cel mai ieftin lucru pe care il vei cumpara pentru aceasta calatorie, dar cu cele mai multe rezultate. Ai nevoie de un babydoll sau o camasuta sexy, 2-3 perechi de chilotei mai speciali si orice alt lucru care crezi ca ti se potriveste si l-ar impresiona pe sotul tau.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu